庭のふちどりBorder of gardens

生活の景色でふちどられた自然を感じる住宅

A house to feel nature framed by scenery of life

ここは南房総の海と山がのぞめる都心では手に入らない場所。私たちはここでしか感じることができない風景ごとに庭をおき、そのまわりを生活の景色でふちどりをした。季節や天気、その組み合わせで海や山の見え方も変わるように、サーフィンから帰ってきたとき、パーティをするとき、朝起きて夜寝るまで住む人訪れる人が作り出し感じる景色も日々違ったものになる。自然をふちどる住宅。

This is a place near the beach and the mountains in South Boso. We placed gardens with view no other place than here and framed with the scene of life. Just like the way the ocean and mountain looks changes according to season and weather, the scenery of life which people living here and visiting here changes according to the situation such as when you come back from surfing or when you have a party. A house that frames the nature.

point of view

Location Chiba Tateyama

Completion date 2015.03

Osamu Nishida+Noriko Goto+Rie Yanai

Photographer Koichi Torimura

Site area 1,606.28㎡

Construction area 340.40㎡

Total floor area 297.38㎡


Contractors Tokai construction

Structure engineers ASD

Structure wooden

all

More