もものうらビレッジ BBQ棟MOMONOURA VILLAGE BBQ wing

桃浦の山と海に囲まれた自然豊かな場所に位置する宿泊施設「もものうらビレッジ」のランドスケープとBBQ場2棟の計画。なだらかな地形を生かし、地表から持ち上げ切り離した新たな軒下で新たな桃浦への景色を獲得する。1棟は杉林に囲まれ、もう1棟は目前に海が広がる。屋根と壁柱が桃浦の風景を切り取ることでそれぞれで違った桃浦の景色を望むことができる、その場にしかない居場所を作りだした。

A landscape design and two BBQ wing project for the accommodation facility "Momonoura Village" located in a place surrounded by the mountains and the sea of ​​Momonoura. Taking advantage of the gentle terrain landscape, visitors will gain an unique view of Momonoura under the new eaves that are lifted and separated from the ground surface. One building is surrounded by cedar forest, and the other building has a grand view of the sea spreading out in front of you. By cutting out the scenery of Momonoura with the roof and wall pillars, we created a place where you can enjoy different scenery of Momonoura.

Location Momonoura.Sendai

Completion date 2019.8

Masashi Hamamoto + Kumiko Natsumeda / ondesign

Photographer Koichi Torimura

Site area 556㎡

Construction area A棟22㎡/B棟25㎡

Total floor area A棟22㎡/B棟25㎡

Contractors セオリーホーム

Structure engineers ASD

Structure wood

Partner land scape design:stgk /architecture アトリエワン

Sponsorship:住友林業

web:http://www.momonouravillage.com

all

More